3. juli 2013

Pølsegrateng

En mettende, god og lettlaget grateng med pasta, pølser og brokkoli.
Den serveres varm og nylaget med godt brød. Vel bekomne :)

(3-4 pers.)
Ca. 300 g pastaskruer
1 brokkoli
3 kjøttpølser
3 egg
3,5 dl melk
2 ts salt
1 ts pepper
1 dl revet ost

Evt. cherrytomater som deles i 2 og has på toppen etter steking for pynt og farge.

Kok pastaen etter anvisning på pakken og legg buketter av brokkoli i kjelen med pasta når det er noen minutter igjen av koketiden.
Skjær pølsene i biter.
Visp sammen egg og melk med en gaffel og ha i salt og pepper.
La pasta og brokkoli renne godt av og hell det i en ildfast form. Tilsett pølser og eggeblandingen. Strø ost på toppen.
Stekes midt i ovnen ved 220 gr. i ca. 30 minutter.
Tomatene kan evt. stekes med de siste 5 minuttene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar