9. april 2012

Pizzasnurrer

4,5 dl vann
1 pk tørrgjær
3 ss olje
500 g fint glutenfritt mel, evt. halvparten grovt

Fyll:
1 lite glass tomatpure
1 pk toro pizzafyll
400 g kjøttdeig eller oppskåret skinke
Revet hvit ost
pizzakrydder

Varm opp vannet til 45 grader. Tilsett tørrgjær, olje og mel. Røres godt sammen. Heves i ca 30 minutter. Legg plastfolie utover benken og smør litt olje på denne. Deigen smøres utover folien, bruk godt med vann på hendene, eller legg litt bakepapir over og trykk deigen godt ut.
Smør på et tynt lag med tomatpure og fordel fyllet. Ha på ost og krydder.
Ved hjelp av folien rulles det hele sammen til en pølse som deles opp i passe stykker (ca 2 fingerbredder brede). Stykkene legges på bakepapirkledd stekeplate, ha litt ost på toppen.
Stekes ved 225 gr. i ca 12-15 minutter, midt i ovnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar